Voor teams

Het ene team is het andere niet. Jouw team heeft een soft skills-training nodig die is afgestemd op jullie situatie en die hebben we niet zomaar op de plank liggen. Dat wil je ook niet: jullie verdienen een training op maat die recht doet aan jullie als mensen en als team. Daarom maken wij soft skills trainingen speciaal voor jouw team. Dat kan in verschillende vormen: 

  • Teamdagen In een dag of dagdeel coachen we je team om een concreet aspect van jullie functioneren te verbeteren.
  • Teamtraining Wil je in jouw team echt een andere manier aanleren van met elkaar werken en communiceren? Dan is er waarschijnlijk wat meer tijd nodig dan één teamdag en stellen we een teamtraining voor je samen.
  • Teamtraject Om het optimale te halen uit de manier waarop jouw team communiceert en samenwerkt, is er vaak een combinatie nodig van teamtraining en persoonlijke begeleiding van de leidinggevende of kernpersonen in het team. Of een combinatie van teamtraining en teamcoaching. In overleg stellen we zo’n traject voor jullie samen.

We denken graag met je mee wat de beste vorm is voor jouw team. Maak dus een afspraak voor een telefonisch gesprek over jullie optimale teamdag, teamtraining of teamcoaching. Vrijblijvend natuurlijk, want we snappen dat je eerst wilt kennismaken.