Ontwikkel je in je werk

Al gedraag je je soms anders op je werk dan thuis, je bent natuurlijk één en dezelfde persoon. De kwaliteiten die je hebt, je voorkeuren en je valkuilen zijn dezelfde in alle aspecten van je leven. De belangrijkste factor voor je geluk en succes ben jijzelf. Maar wat als er dingen níet lekker lopen? Zeker met methoden als Scrum en Kanban ben je dagelijks intensief met elkaar aan de slag en merk je het onmiddellijk in de resultaten als je persoonlijke vaardigheden niet toereikend zijn. Wat als je even niet meer weet waarom je dit werk ook weer doet? Als je steeds tegen dezelfde kritiek aanloopt, als steeds dezelfde dingen mis gaan? Als je een volgende stap wilt zetten in je loopbaan maar merkt dat je persoonlijke vaardigheden mist? 

Dan zou het fijn zijn als je al die dingen met één training kon aanpakken. En dat kan! Met de training Ontwikkel je in je werk.

De training zorgt dat je je op je werk verder kunt ontwikkelen. Niet inhoudelijk, maar als persoon. Zodat alles weer vlotgetrokken wordt.
Na deze training:
  • Weet je weer waar het jou om gaat, in je werk en de rest van je leven
  • Ken je je kwaliteiten en je minder sterke kanten, en je weet hoe je ze allebei zo goed mogelijk inzet zodat je complimenten oogst en je leven weer soepeler loopt
  • Je hebt de regie over je leven terug en kunt volgende stappen zetten